Question
Güncellenme tarihi:
14 Ağu 2022
- Rusça
- Almanca
-
Arapça
-
İngilizce (ABD)
-
Türkçe
Türkçe hakkında soru
Bu, O ve Bunu, Onu arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Türkçe
bu: this (subject)
o: it (subject)
bunu: this (object)
onu: it (object)
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İtalyanca
- Rusça Akıcıya Yakın
Bu, O - местоимения в именительном падеже
Bunu, Onu - местоимения в винительном падеже
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- Bulgarca Akıcıya Yakın
Bu : this nominative
O : that nominative
Bunu : this accusative
Onu : that accusative
Buna : to this dative
Ona : to that dative
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?