Question
Güncellenme tarihi:
14 Ağu 2022
- Malayalamca
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
had ve was arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Fransızca (Kanada)
- İngilizce (ABD)
the difference is that they are different verbs .
had is the verb have but in a past tense.
"I had a cat."
was is the verb to be but in the past tense.
" I was a cat."
Bu cevap yardımcı oldu mu?