Question
Güncellenme tarihi:
12 Ağu 2022
- Fransızca (Fransa)
-
İngilizce (ABD)
-
İspanyolca (İspanya)
-
İtalyanca
Türkçe hakkında soru
Tenis kortlarında geçirdiğim saatler sayesinde güçlü bacaklarım var.
What is the root verb of "geçirdiğim"?
Thanks
Thanks
Cevaplar
- Türkçe
@saadchraibi85 zaman geçirmek,,
but here "geçirmek" is used as "the reason h/s progressed in tennis because h/s actively practiced"
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- Bulgarca Akıcıya Yakın
Spending time.
Tatilinizi nerede geçireceksiniz?
Boşa zaman geçiriyorsun.
Boş zamanlarını nasıl geçirirsin?
Hiç vakit geçirmeden acele acele git.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
@Distortion içki haramdır, haberiniz olsun. Bu dünya geçici, ahiret hayatı sonsuz bir hayat.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- Bulgarca Akıcıya Yakın
@sedat_18 Hz Hanefi mezhebine göre şarap ve bir kaç çeşit daha içki hariç içkileri sarhoş olmayacak kadar içebilirsiniz.
Not: Uzman değilim. Araştırmadan, Uzmanına danışmadan inanmayınız.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
@Distortion yazdığınız cümleyi isminizi vermeden bir yere sorabilir miyim? Doğru cevabı bulmak için?
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- Bulgarca Akıcıya Yakın
@sedat_18 Ben ailemden öğrenmiştim. İnternette birçok yerde de yazıyor. Hazreti Hanefi ile ilgili esas kaynaklara, kitaplara bakmak daha doğru olur tabi.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
@Distortion yazdığınız cümleyi isminizi vermeden bir yere sorabilir miyim? Doğru cevabı bulmak için?
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Read more comments
- Türkçe
- Bulgarca Akıcıya Yakın
- Türkçe
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
@Distortion önerdiğim ehli sünnet hocalar:
-İhsan Şenocak
-Kerem Önder
-İsmail Hünerlice
-Mustafa Özșimșekler
-Mahmud Esad Coşan
-Mahmud Efendi Hazretleri (Kuddise Sirruhu)
-Abdülmetin Balkanlıoğlu
-Halil Konakçı
-Ömer Faruk Korkmaz
-İsmail Yaşar
-Tahir Büyükkörükçü
-Ömer Döngeloğlu
-Emrullah Aktürk
-Fatih Kalender
-İsmailağa (https://youtube.com/c/%C4%B0smaila%C4%9FaNET)
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- Bulgarca Akıcıya Yakın
- Türkçe
@Distortion ss (ekran görüntüsü) alıp faydalanabilirsiniz Allah'ın izniyle
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- Bulgarca Akıcıya Yakın
- Türkçe
@Distortion içki tartışmasız haramdır. İsterseniz vereceğim telefon numarasından arayıp sorun, numara İsmailağa fetva hattı: 0850 811 7777
Ayrıca sitedeki bilgi: İsmailağa Dînî Meseleleri Danışma Hattı, pazar günleri hâriç her gün 10:00-16:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Aradığınızda robot santral tarafından size verilen sıra numarasını bekleyiniz; numara çok seri bir şekilde düşmektedir.
Bu cevap yardımcı oldu mu?