Question
Güncellenme tarihi:
10 Ağu 2022
- Japonca
-
Korece
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
Basitleştirilmiş Çince (Çin) hakkında soru
我是该高兴呢,还是该高兴呢? ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
ネット用の言葉かもしれない。嬉しいはずという意味かもしれません。
ふんだん選択肢がある場合、aか あるいは bか という表現は普通ですが。
ネットで aか あるいは aかにわざわざすると、aしかない意味を強調する感じですね。
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
Should I be happy or not happy
The second 高兴 means not happy something feel like sarcastic
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)