Question
Güncellenme tarihi:
10 Ağu 2022
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
-
Türkçe
-
Fransızca (Fransa)
Türkçe hakkında soru
What is the correct spelling of "excuse me"? is it
affedersin or
afedersin ?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
affedersin veya affedersiniz ✅
Afedersin ve ya Afedersiniz ❌
Ayrıca bunun yerine Fransızcadan gelen “PARDON” ve ya “ÖZÜR DİLERİM” ile de söze girilebilir.
Ben “PARDON” kullanıyorum çünkü daha kısa.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
thank you! I was confused because I keep seeing both spellings
- Türkçe
Your welcome 🤗 Always I’m here
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?