Question
Güncellenme tarihi:
9 Ağu 2022
- Türkçe Akıcıya Yakın
-
Türkçe
-
Kürtçe
-
Fransızca (Fransa)
Türkçe hakkında soru
Bunu Türkçe da nasıl dersiniz? Verdin ve verdiğin. Fark nedir?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
"verdigin" is a adjective "verdin" is a verb.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
verdin: you gave
verdiğin (kalem): the pencil which you gave
verdiğin : the same meaning with relative clause
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
verdiğin
ex: the toy 'that you gave it' to me (bana verdiğin oyuncak)
verdin
ex: you gave me a toy (bana oyuncak verdin)
Bu cevap yardımcı oldu mu?