Question
Güncellenme tarihi:
8 Ağu 2022
- Almanca
-
Türkçe
-
Japonca
-
İspanyolca (İspanya)
Türkçe hakkında soru
harbi, harbiden ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
harbiden soru anlaminda da kullanilabilir normal cümle icinde de kullanilabilir. ornegin do you REALLY go the school? HARBIDEN okula gider misin?
HARBI okula gider misin?
harbi ve harbiden hemen hemen ayni seylerdir.
bir duruma sasirdigimizda "harbi mi "veya "harbiden mi" deriz.
for ex. my ex wrote to me yesterday/ eski sevgilim dun bana yazdi
answer: really?- harbi mi?-harbiden mi- gercekten mi?
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Almanca
- Türkçe
A slang word, but not as bad as a swear.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?