Question
Güncellenme tarihi:
7 Ağu 2022
- İspanyolca (İspanya)
-
İngilizce (ABD)
-
Türkçe
Türkçe hakkında soru
iki yil ve iki sene arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
@Ggp03 There is no difference in meaning, Yıl is mean like year and "sene" same means too. So you can use both as you want, in the same sense.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
Yıl » Turkish origin
Sene » Arabic origin
Bu cevap yardımcı oldu mu?