Question
Güncellenme tarihi:
26 Tem 2022
- İtalyanca
-
Türkçe
-
İngilizce (ABD)
-
İspanyolca (İspanya)
Türkçe hakkında soru
Ne tuttu? ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
Wir benutzen diese Aussage,wenn wir die Rechnung bezahlen.Bevor wir aus dem Restoran ausgehen,sagen wir Ne tuttu oder Hesap ne kadar tuttu.Auf deutsch ist es gleich mit "Das macht 40 euro".
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İtalyanca
- Türkçe
Ne tuttu sözünün anlamı:
https://www.okyanusingilizce.com/kelime/ne%20tuttu
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İtalyanca
- Türkçe
@fedeerica
Rica ederim. Türkçe-İngilizce kısmında 250 bin kelimenin tanımı vardır.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
it is impossible to understand which mean refers to. you can use the verb "tutmak" in various ways. so the previous or the next sentence is needed to give to comprehend.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
@fedeerica It can also mean: What did s/he catch? (as in fishing)
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
if you ask this in a restaurant or shop etc. it means "how much did/does it cost?"
Bu cevap yardımcı oldu mu?