Question
Güncellenme tarihi:
25 Haz 2022
- İngilizce (ABD)
-
Korece
Korece hakkında soru
롱리롱리 되어있낄래 ㅎ 예아 원썸 초코쪼꼬 ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Korece
예아 원썸 초코쪼꼬
Hey, do you want some 'Chocolate"?
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Korece
롱리롱리 되어있낄래
Depending on the context, it could mean ...
... because you/it/they seems to be lonely ...
Bu cevap yardımcı oldu mu?