Question
Güncellenme tarihi:
25 Haz 2022
- İspanyolca (İspanya)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
Fransızca (Fransa)
İngilizce (ABD) hakkında soru
USHER IN ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
The usher will stand at the front of the church and usher in the wedding guests.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (İspanya)
@Panache13 so usher is a noun a person who assist people???
and is also a verb the action of assisting people??
am I right???
and is also a verb the action of assisting people??
am I right???