Question
Güncellenme tarihi:
23 Haz 2022
- Portekizce (Brezilya)
- İngilizce (ABD)
-
Fransızca (Fransa)
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
Japonca hakkında soru
な «丁寧な言い方» ve の (why can't I use の in this case?) arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Japonca
丁寧だ is one なadjective which means "polite".
If you say 丁寧の言い方, it means "the way to say 丁寧"
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Portekizce (Brezilya)
- İngilizce (ABD)