Question
Güncellenme tarihi:
20 Haz 2022
- İngilizce (ABD)
-
Almanca
-
Türkçe
Türkçe hakkında soru
Bunu Türkçe da nasıl dersiniz? Honestly, idk wtf I'm doing here💀 I don't even know how to use this app💀
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
@Svartaljofurr
Açıkçası/ Dürüst olmak gerekirse, burada ne yaptığımı/ ne işim olduğunu bilmiyorum. Bu uygulama nasıl kullanılır onu bile/dahi bilmiyorum.
Açıkcası burada ne bok yapıyorum bilmiyorum. Bu uygulama nasıl kullanılır onu dahi bilmiyorum.
Dürüst olmak gerekirse burada ne sikim arıyorum bilmiyorum. Bu uygulama nasıl kullanılır onu bile bilmiyorum.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?