Question
Güncellenme tarihi:
17 Haz 2022
- Türkçe Akıcıya Yakın
-
Türkçe
-
Kürtçe
-
Fransızca (Fransa)
Türkçe hakkında soru
Oda olabilir doğrudur ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
Oda bir normal oda olarak var room olarak
bir şeyi belirtmek içinde olabilir
örnek : Oradaki mi doğru?
Oda olabilir doğrudur
Buda olabilir doğrudur
Biraz saçma oldu ama umarım anlaşıldı
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
@Cano86 O da olabilir, doğrudur.
TDK kurallarına göre "O da" ayrı yazılır çünkü ‘dahi’ anlamındaki de söz konusudur.
Oda=room
O da= dahil anlamında
Bu cevap yardımcı oldu mu?