Question
Güncellenme tarihi:
17 Haz 2022
- Japonca
-
Azerice
-
Türkçe
-
Fransızca (Fransa)
Kapalı soru
Türkçe hakkında soru
Hatasız kul olmaz ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
An idiom meaning "everyone makes mistakes" or "everybody has faults"
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
- Türkçe
Everyone can make mistakes.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
Hata = yanlış
Kul= insanoğlu
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
error = false
servant = human being
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
Türkçe tanım, İngilizce ve Latince karşılıklar için internetin en büyük İngilizce sözlük sitesine bakabilirsiniz :
https://www.okyanusingilizce.com/turkce-ingiliz...
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
@YetToCome Thank you very much. It was really easy to understand!
- Japonca
- Türkçe
@Ujen_O it means everybody can make mistakes, there's no person who doesn't make faults. we use this idiom when we make mistakes and when we regret.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
- Türkçe
- Japonca