Question
Güncellenme tarihi:
15 Haz 2022
- Arapça
- İngilizce (ABD)
-
Türkçe
Türkçe hakkında soru
What does "Sevinç ışığı" mean?
ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
example: brighten up my dark life with happiness
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
Kötü ve olumsuz koşullarda kendini gösteren ve insanın sevinmesini, mutlu olmasını sağlayan şey, mutluluk veren şey, sevinç kaynağı
light of joy, gleam of joy
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- Mutluluk sebebi.
- Neşe kaynağı.
- Sevinme sebebi.
Anlam içeriğe göre değişir. Pozitif (+) bir anlamı vardır.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
- İngilizce (ABD)