Question
Güncellenme tarihi:
18 May 2022
- Bulgarca
-
İngilizce (ABD)
-
Almanca
-
Türkçe
Türkçe hakkında soru
Yığıt can ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
@Gergana_Stoykova
Yiğit Can or Yiğitcan are male names in Turkish. Yiğit means brave man, Can means life, beloved, soul.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
Yiğit, Can, and Yiğit Can are male names
Bu cevap yardımcı oldu mu?