Question
Güncellenme tarihi:
12 May 2022
- Rusça
-
Korece
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Türkçe
Türkçe hakkında soru
Bişko ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
- Almanca Akıcıya Yakın
@AliceMag Türkçe de böyle bir kelime yok.Doğru yazdığınızdan emin olun lütfen
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
It may be "dobişko" ?
(dobişko = fatso)
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- Almanca Akıcıya Yakın
@bilgim_olsun Fatso ne ki 🤔 ben de bilmiyorum bu kelimeyi 🤗
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
@selimus55
Bildiğiniz gibi Türkçede kilolu yerine, dobişko demek biraz argo kaçıyor, aynı şekilde İngilizcede fatso sözcüğü de argo ve "şişman" anlamında, o yüzden "dobişko" çok uygun karşılık.
şişko -> dobişko
fat -> fatso
https://www.okyanusingilizce.com/ingilizce-turk...
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça
@selimus55 @bilgim_olsun, The singer's boyfriend Halsey signed the photo in Instagram with this word. I thought it was Turkish and asked my friend, but she doesn't know such a word. I think it's supposed to mean something cute :) Thank you
- Türkçe
@AliceMag It may mean 'bebişko', but it is Turkish.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça
- Türkçe
- Almanca Akıcıya Yakın
- Tatarca
- Rusça
- Türkçe
it is ish like childish or other ish. it is say for baba ( father) baba sometimes says ba bişko
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
@kadir1745 excatly not bişko. Its root is bebiş or babiş
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?