Question
Güncellenme tarihi:
18 Mar 2022
- Rusça
-
İngilizce (ABD)
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İspanyolca (İspanya)
Basitleştirilmiş Çince (Çin) hakkında soru
芭比 Q了 ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
It’s means ‘over’
Because it sounds like “barbecue”
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
完了/完蛋了/糟了!
一般用来表示震惊/自嘲无奈
例句:我刚不小心把狗舔过的苹果给了大卫吃,完了,芭比 Q了
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?