Question
Güncellenme tarihi:
25 Mar 2017
- Sırpça
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Hollandaca
-
Portekizce (Portekiz)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
vague ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
Some meanings include:
Not clear in meaning e.g. a vague answer
Not clearly defined or understood, e.g. a vague understanding
Generally, vague means being unclear or fuzzy
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Sırpça