Question
Güncellenme tarihi:
26 Şub 2022
- Rusça
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
unavailable ve inaccessible arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Unavailable = Either someone does not have time to meet up or it could mean that a restaurant is full. There are many other meanings.
Inaccessible = either a website is not working, or an object cannot be used at a given time. Those are a few examples
Bu cevap yardımcı oldu mu?