Question
Güncellenme tarihi:
1 Şub 2022
- Arapça
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
implication ve implications ve imply arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
"Implication" is the singular noun, "implications" is the plural noun, and "imply" is the verb.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
- İngilizce (ABD)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
@doroos They have the same meaning if you ignore the fact that two are nouns and one is a verb
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?