Question
Güncellenme tarihi:
3 Ara 2021
- İspanyolca (Meksika)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
Fransızca (Fransa)
İngilizce (ABD) hakkında soru
BECAUSE OF ve BECAUSE arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
Deleted user
Because of = por
Because = porque
No pude irme a la fiesta POR problemas personales - I couldn’t go to the party BECAUSE OF personal reasons
No pude irme a la fiesta PORQUE tuve fiebre - I couldn’t go to the party BECAUSE I had fever
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (Meksika)
@ani_kl I got it, thank you very much for your answer.
Deleted user