Question
Güncellenme tarihi:
22 Eki 2021
- Arapça
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
Almanca
Almanca hakkında soru
Anzeige ist raus ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Almanca
Das ist umgangssprachlich und bedeutet, dass man jemanden anzeigt.
Weißt du was „jemanden anzeigen“ bedeutet?
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça