Question
Güncellenme tarihi:
21 Eki 2021
- Arapça
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
When someone says to me ( it will be paramount of time), what does that mean? ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
I am not familiar with that phrase. Do you mean 'time is of the essence' perhaps?
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?