Question
Güncellenme tarihi:
18 Eki 2021
- Geleneksel Çince (Tayvan)
-
Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
What is “frolicked” in here mean?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
frolick means to move around in a lively way. this is a good example of what frolick means I think haha
https://youtu.be/2hyyuURU42Y
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Geleneksel Çince (Tayvan)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Geleneksel Çince (Tayvan)