Question
Güncellenme tarihi:
4 Eki 2015
- Rusça
-
İngilizce (ABD)
-
Fransızca (Fransa)
Fransızca (Fransa) hakkında soru
rapide ve vite arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Fransızca (Fransa)
"Rapide" is an adjective (modifies a noun), "vite" is an adverb (modifies a verb or a sentence).
"Tu es très rapide !"
"Il court vite."
Bu cevap yardımcı oldu mu?