Question
Güncellenme tarihi:
18 Haz 2021
- Türkçe
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
İngilizce (ABD) hakkında soru
Geniş zamanda sıklık zarfları (usually, always, often vb.) ile cümle kurarken he/she/it 'de fiile "S" takısı geliyor muydu ? Örnek verebilir misiniz ?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Türkçe
@busrackerman Evet, gelir. Basit cümleler ile anlatayım.
He always runs.
She often lies to her mother.
"s" takısı, geniş zamanda öznesi he, she veya it olan cümlelerde fiile getirilir. Olumsuz cümlelerde kullanılmaz.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- İngilizce (ABD)
- Türkçe
@busrackerman rica ederim, Langa avatarını beğendim 🤧
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?