Question
Güncellenme tarihi:
2 Haz 2021
- İngilizce (ABD)
- İspanyolca (İspanya)
-
Japonca
-
Portekizce (Brezilya)
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
Japonca hakkında soru
今日の朝食は豪勢にこの果物をふたつ食べて ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Japonca
I ate two of this fruit luxuriously for this breakfast, and...
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
朝食にぜいたくをするという意味です。
普通は果物を1つしか食べないのに、2つ食べたという意味です。
Bu cevap yardımcı oldu mu?