Question
Güncellenme tarihi:
2 Mar 2017
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
-
Korece
Urduca hakkında soru
soni ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Urduca
- İngilizce (Birleşik Krallık)
@jacksonliu Soni means beautiful/pretty.
It's usually written as soni kuri (girl) meaning a beautiful lady or a pretty girl.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- Urduca
- İngilizce (ABD)
- Pencapça Akıcıya Yakın
"Soni" is a punjabi word which means pretty.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Urduca