Question
Güncellenme tarihi:
20 May 2021
- İtalyanca
-
Arapça
Arapça hakkında soru
Tabon mok, zebbi ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Arapça
- İngilizce (Birleşik Krallık)
this means that you are a bigot and an animal.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
@sofiaaa13 vaut mieux ne pas comprendre la signification car c'est futile, en grosso modo ce sont 2 mots vulgaires en dialecte marocain.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
@sofiaaa13
it's an insult in Moroccan dialect darija kinda like
(F*ck your mother, suck my D*#k)
Bu cevap yardımcı oldu mu?