Question
Güncellenme tarihi:
27 Şub 2017
- Rusça
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Fransızca (Fransa)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
paramount to maintain ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Tamilce Akıcıya Yakın
- Teluguca
- İngilizce (Birleşik Krallık)
paramount is like an important thing
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Tamilce Akıcıya Yakın
- Teluguca
- İngilizce (Birleşik Krallık)
so your questions refers to
This is an important thing to maintain..
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça
@Sumanth thanks,) can I say it is paramount to mention that high salary, given to such people incentive others to work harder and develop their skills
- Tamilce Akıcıya Yakın
- Teluguca
- İngilizce (Birleşik Krallık)
instead of paramount word you can use important
because important word is understand by many people and it make sense
Bu cevap yardımcı oldu mu?