Question
Güncellenme tarihi:
14 Nis 2021
- Fransızca (Fransa)
-
Hollandaca
-
İngilizce (ABD)
-
Almanca
Türkçe hakkında soru
killililili ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
there is no any word in Turkish like that
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- Türkçe Akıcıya Yakın
there is no such word in Turkish. the person sending you this message may be imitating a voice
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
@aydinmacilovitch
If you mean KILLI that means HAIRY.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?