Question
Güncellenme tarihi:
5 Nis 2021
- Fransızca (Fransa)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
'' Sappy'' Pls I don't understand
Thakq ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
It means showing a lot of emotion especially sadness, tenderness, or nostalgia.
It can also mean talking about a plant that is full of sap
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Fransızca (Fransa)