Question
Güncellenme tarihi:
28 Mar 2021
- Geleneksel Çince (Tayvan)
-
İngilizce (ABD)
-
Korece
İngilizce (ABD) hakkında soru
interpret ve comprehend arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
28 Mar 2021
Featured answer
- Vietnamca
- İngilizce (ABD)
interpret means translating or to explain the meaning of something
comprehend means to read and understand something
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?