Question
Güncellenme tarihi:
21 Mar 2021
- Türkçe Akıcıya Yakın
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Fransızca (Fransa)
-
İspanyolca (İspanya)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
pick me boy ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
“Pick me” = choose me
“Boy” in this context, is used in a kinda insulting/mean way - kinda is giving the listener a command to pick him/her
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
@KatzenKraft
pick me boy
Please tell me where did you see this?
😁
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe Akıcıya Yakın
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık)
@KatzenKraft
Maybe it’s funny but I still do not understand.
😁
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe Akıcıya Yakın
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık)
@KatzenKraft
So where did you see or hear it, so we can work it out?
😁
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
it means that they are saying you to choose them .
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
@Proprietor that’s strange i had no problem understanding this
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?