Question
Güncellenme tarihi:
22 Şub 2017
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
Bunu İngilizce (Birleşik Krallık) da nasıl dersiniz? live,such as "the game is live now"
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
This usage of "live" is pronounced:
lie + ve (a little similar to the Japanese katakana word ライブ, but with an 'l' sound and a 'v' sound instead of 'bu').
It isn't the same as the other meaning (to live 生きる), where the 'i' sound is similar to 'ee' (or リブ if it were written in katakana).
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
L + ive where ive sounds the same as I've got to go now.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)