Question
Güncellenme tarihi:
8 Mar 2021
- Rusça
- Ukraynaca Akıcıya Yakın
-
Türkçe
Kapalı soru
Türkçe hakkında soru
Malum? ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
"malum kişi"
kişi = person
The word malum attributes to someone you think of.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
In normal it means inevitable but in here she or he refers his or her crush when they say malum kişi.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
malum means known. so its like me and 'the' person
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça
- Ukraynaca Akıcıya Yakın
@nayojen @cobanhatice @kertenkelesuratli Thank you!
Could anyone of you write please a sentence as an example with "malum"?
- Türkçe
@lesnayafeya
Malum kişinin borçları yüzünden bugün bu haldeyiz.
We are at this situation because of you-know-who
Bizim de zaten durumumuz malum, amcan yeni iyileşti.
And you know our situation, your uncle has just recovered.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça
- Ukraynaca Akıcıya Yakın