Question
Güncellenme tarihi:
2 Mar 2021
- Korece
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
What does “The pressure got to me” mean? ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Moğolca Akıcıya Yakın
It means the pressure that they were under was great enough that it affected them in some way.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?