Question
Güncellenme tarihi:
3 Şub 2021
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
agree on ve agree with ve agree to arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
agree on means that you agree with what is happening, agree with means you agree with the person who is talking, and agree to means you agree with something like a policy of a website
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
Deleted user
@cupcakerac40 “Agree to” means you agree to something, or to do something.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca