Question
Güncellenme tarihi:
16 Şub 2017
- Arapça Akıcıya Yakın
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Türkçe
Kapalı soru
Türkçe hakkında soru
bu ve şu arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Türkçe
bu : this
şu : that
bu : yakintaki nesneler vb icin
şu :uzaktaki nesneler vb. icin kullanilir
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça Akıcıya Yakın
I am sorry could you explain the last two sentences in English 😔 my Turkish is not that good to understand them
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Türkçe
fill out the rest. i know you can do that
bu means exactly this
şu means exactly that
if u re pointing smoething which is very close to u . then u should use "bu" . if it is far from u than use "şu"
give me this book
give me that book
u got it bro?
Bu cevap yardımcı oldu mu?