Question
Güncellenme tarihi:
14 Ara 2020
- Portekizce (Brezilya)
-
İngilizce (ABD)
-
İspanyolca (İspanya)
-
Fransızca (Fransa)
İngilizce (ABD) hakkında soru
"To go low key" ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
@
Cevaplar
Read more comments
- Portekizce (Brezilya)
I don’t think I’ve ever heard of “going low key”, but “lowkey” can work as an adjective, meaning “discreet”/“modest” (“she’s very lowkey.”) or as an adverb, meaning “kinda” (“I lowkey like her.”)
Bu cevap yardımcı oldu mu?