Question
Güncellenme tarihi:
25 Kas 2020
- İspanyolca (Meksika)
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
Portekizce (Brezilya)
-
Korece
Korece hakkında soru
시끄러워 ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Korece
@jnks
시끄러워!
= Don't make a noise! (Be quiet!)
It literally means it's loud, but it's used to say stop making a noise, don't make a noise, be quiet.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Korece
@jnks
Hola, Jnks!
Eso significa "Es tan ruidoso".
Espero que te guste:)
adiós.
Bu cevap yardımcı oldu mu?