Question
Güncellenme tarihi:
24 Eki 2020
- Rusça
-
İngilizce (ABD)
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
Almanca
Basitleştirilmiş Çince (Çin) hakkında soru
人的心像大海一样填不满 ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
It usually means people’s desire is very hard to satisfy. 通常用来形容人的欲望无穷无尽。有一个成语叫欲壑难填,意思是欲望像很深沟壑一样,填不满。如果用大海来形容人心填不满,很可能在表达这个意思。
Bu cevap yardımcı oldu mu?