Question
Güncellenme tarihi:
8 Şub 2017
- Lehçe
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Almanca
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
'Absence makes the heart grow fonder.'
Why do we write in the sentence above "grow" instead of "grows"?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
for 'grows' it would need to be in passive voice like this
- the heart grows fonder by your absence
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
Grammar rules
Active voice:
S+make+O+bare infinitive
"Absence" being the subject of the sentence makes it paramount.
Bu cevap yardımcı oldu mu?