Question
Güncellenme tarihi:
15 Eyl 2020
- Korece
-
Japonca
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
utter? "utter limit" ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
Utter means the most, absolute, highest amount.
Utter limit means it's reached full capacity.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Korece
- İngilizce (ABD)
@Adelaaaa You've helped me before so just trying to repay the favor :)
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Korece