Question
Güncellenme tarihi:
3 Eyl 2020
- Portekizce (Brezilya)
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
-
Korece
İngilizce (ABD) hakkında soru
cooking ve cookery ve culinary arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
3 Eyl 2020
Featured answer
- İngilizce (ABD)
cooking is usually used as the verb. example: I am cooking. cookery is for objects related to cooking such as pots and pans. culinary is a term meaning related to cooking. example a culinary degree.
Bu cevap yardımcı oldu mu?