Question
Güncellenme tarihi:
2 Şub 2017
- Korece
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
what is K mean?
1k
10k
100k
: ???
: ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
it means thousand!
1k= one thousand (1,000)
10k = ten thousand (10,000)
100k= 100 thousand (100,000)
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Korece