Question
Güncellenme tarihi:
11 Ağu 2020
- Ukraynaca
-
Korece
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
Bunu İngilizce (ABD) da nasıl dersiniz? Leaving your comfortable zone (might/can) be stressful
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
"Leaving your comfort zone can be stressful."
You use comfort instead of comfortable, because comfort is a noun and comfortable is an adjective.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Ukraynaca