Question
Güncellenme tarihi:
7 Ağu 2020
- Arapça
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
hallo
ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
"Hallo" means "hello". The writer is "writing in dialect". That means they change the spelling to be the same as a specific accent.
But also "Hallo" in an English-learning phone app.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?